17 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5218
EURO34.5962
ALTIN2493.8

Kirazlıdere ile Andık Deresi bölgesi arasına asfalt yol

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kirazlıdere ile Andık Deresi bölgesi arasına asfalt yol
Abone ol
ısparta Belediyesi, Uzun Yıllardır Atıl Durumda Bulunan Andık Deresi Bezirgan şelalesi Bölgesini Yeniden Canlandırmak Için çalışmalarını Sürdürürken, Bölgenin Kirazlıdere Ile Entegre Edilmesi Için Açılan Yolda Asfalt çalışması Gerçekleştiriliyor. Kirazlıdere Ile Andık Deresi Bölgesini Birbirine Bağlayan Yola Daha Sonra Renkli Baskılı Asfalt Uygulanacak

Isparta Belediyesi, uzun yıllardır atıl durumda bulunan Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesini yeniden canlandırmak için çalışmalarını sürdürürken, bölgenin Kirazlıdere ile entegre edilmesi için açılan yolda asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Kirazlıdere ile Andık Deresi bölgesini birbirine bağlayan yola daha sonra renkli baskılı asfalt uygulanacak.

Isparta Belediyesi, yıllardır atıl hade bulunan Andık Deresi Bezirgan Şelalesini şehre yeniden kazandırmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. 40 bin metrekarelik alanda başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, vatandaşların şehirden uzak doğanın içerisinde rahat bir nefes alabileceği bir alan oluşturuluyor. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde yeniden düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, şehrin cazibe merkezlerinden biri olan Kirazlıdere ile de entegre edilmesi için de açılan yol asfaltlanıyor. Kirazlıdere’den Andık Deresi bölgesine inen yolda ilk olarak altyapı çalışması gerçekleştirildi. Bu çalışmanın ardından asfaltlama çalışmaları başladı. Asfaltlamanın tamamlanmasının ardından Kirazlıdere bölgesinde olduğu gibi renkli baskılı asfalt uygulaması yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla Kirazlıdere ile Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesi bu yol ile birbirine entegre edilmiş olacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Isparta Belediyesi tarafından evinin çatısı yenilenen kadın: Belediyemiz kimsesizlerin kimsesiÖnceki Haber

Isparta Belediyesi tarafından evinin çat...

Aliağa sahilinde deniz temizliği yapıldıSonraki Haber

Aliağa sahilinde deniz temizliği yapıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar