160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kilometrelerce araç kuyruğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kilometrelerce araç kuyruğu
Abone ol
9 Günlük Kurban Bayramı Tatili Nedeniyle Karadeniz Illerine Giden Tatilcilerin Kullandığı Gerede-karadeniz Bağlantı Yolunda Trafik Durma Noktasına Geldi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Karadeniz illerine giden tatilcilerin kullandığı Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda trafik durma noktasına geldi.

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan, İstanbul ve Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde bayram tatili yoğunluğu başladı. 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Karadeniz illerine gitmek için yola çıkan tatilciler TEM Otoyolu’ndan, Gerede-Karadeniz bağlantı yoluna girdi. TEM’den D-100’e geçiş yapan sürücüler bölgede trafik yoğunluğu oluşturdu.

Tatilcilerin sorunsuz bir yolculuk yapmaları için tedbirlerini artıran İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücüleri hız yapmamaları, takip mesafelerini korumaları ve emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarıyor. Akıcı trafik yoğunluğunun bayramın 1’nci gününe kadar sürmesi bekleniyor. Ayrıca yolun İstanbul istikametinde ise yollar bomboş kaldı. 3 arkadaşıyla birlikte Gerede Karadeniz bağlantı yolunu kullanarak Gümüşhane’ye gittiklerini belirten yolcu, “Gümüşhane’ye gidiyoruz. Saatlerdir bekliyoruz trafikte. Trafik çok sıkışık” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nusaybinde motosiklet sürücüsü yayaya çarptı: 2 yaralı Önceki Haber

Nusaybinde motosiklet sürücüsü yayaya ça...

Hırsızlık şüphelisi 1 şahıs tutuklandı Sonraki Haber

Hırsızlık şüphelisi 1 şahıs tutuklandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar