160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kiliste öldürülen anne ve kızı Kiliste defnedildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kiliste öldürülen anne ve kızı Kiliste defnedildi
Abone ol
KİLİS’TE BALDIZI VE KIZINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANIRKEN, ANNE VE KIZIN CENAZESİ KİLİS'TE DEFNEDİLDİ.

Kilis’te baldızı ve kızını bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklanırken, anne ve kızın cenazesi Kilis’te defnedildi.


Merkez ilçeye bağlı Topdağı köyünde yabancı uyruklu Ş.H.S. (30), tartıştığı baldızı Nura Hac Süleyman (50) ve 13 yaşındaki kızı Riham Ali Elmuhammed’ı bıçaklayarak öldürmüştü. Öldürülen anne ve kızın cesedi ailesi tarafından alınarak Kilis Asri Mezarlıkta toprağa verildi.



Çifte cinayetin ardından gönül ilişkisi çıktı


Olayla ilgili yapılan incelemede, Ş.H.S’nin gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Riham Ali ElMuhammed ile ilişkisinin ortaya çıkması üzerine, kız ve annesinin, Ş.H.S.’yi konuşmak üzere Kilis’e çağırdığı belirlendi. Gaziantep’ten kiraladığı otomobille Kilis’e giden Ş.H.S.’nin, kız ve annesiyle tartışmaya başladığı ve olayın büyümesi üzerine şahsın, anne ve kızını 30’dan fazla bıçak darbesiyle öldürdüğü tespit edildi.



Zanlı cinayet mahalline gelmiş


Cinayetin ardından kiraladığı otomobille kaçan Ş.H.S’nin, araç arızalanınca dolmuşla Gaziantep’e gittiği, ertesi gün olay yerine geldiği ve jandarmanın olay yerinde inceleme yaptığını görünce tekrar kendi otomobiliyle Gaziantep’e döndüğü belirlendi. Yolda uygulama yapan jandarmaya yakalanan yabancı uyruklu şahsa, izinsiz seyahat etmek suçundan işlem yapıldı.



Maktullerin kimliği belirlenmeden jandarma tarafından zanlı yakalandı


Öldürülen anne kızın kimliklerini belirlemek için jandarma ekipleri soruşturma başlatırken, izinsiz seyahat edenlere ve işlem yapılan şahıslar üzerinde araştırma yoğunlaştırıldı. Ş.H.S’nin teknik sistemler üzerinden Kilis’e iki gün üst üste gelmesinin belirlemesi üzerine şahıs, Gaziantep’teki ikametine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.


Jandarmada suçunu itiraf eden Ş.H.S., sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Anne ve kızın cesedi yakınları tarafından alınarak Kilis’te defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
16 yaşındaki genç marinada dehşeti yaşadı Önceki Haber

16 yaşındaki genç marinada dehşeti yaşad...

Denizli SMMMO Başkanı Sarıgöl, Ankarada meydana gelen kazada yaralandı Sonraki Haber

Denizli SMMMO Başkanı Sarıgöl, Ankarada...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar