160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kesin korunacak hassas alan ilan edilen Ayder Yaylasında yıkımlar başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kesin korunacak hassas alan ilan edilen Ayder Yaylasında yıkımlar başladı
Abone ol
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN İMZASIYLA DOĞAL SİT ALANI "KESİN KORUNACAK HASSAS ALAN" OLARAK İLAN EDİLEN AYDER YAYLASI'NDA KAMULAŞTIRILAN BİNALARIN YIKIMINA BAŞLANDI.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" olarak ilan edilen Ayder Yaylası’nda kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı.


Doğal güzelliği ile Doğu Karadeniz’in dünyaca ünlü turizm merkezi olan Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası, kesin korunacak hassas alan ilan edilmesine ilişkin karar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Yayınlanan karar ile beraber Yaylada 35 parseldeki 21 bin 614 metrekarelik alan üzerinde yer alan 6 binanın tahliyesi yapılarak iş makineleri eşliğinde yıkıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İzmirin yeni başkanı Aslanoğlu görevi devraldıÖnceki Haber

CHP İzmirin yeni başkanı Aslanoğlu görev...

Derenin debisi yükselince aracıyla mahsur kaldıSonraki Haber

Derenin debisi yükselince aracıyla mahsu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar