160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kepezin yüzleri güldüren çöp araçları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kepezin yüzleri güldüren çöp araçları
Abone ol
ANTALYA (İHA) - ANTALYA KEPEZ BELEDİYESİ’NİN ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA ÇOK SEVİLEN ŞARKI SÖZLERİNİ MİZAH DİLİYLE SÜSLEDİĞİ ÇÖP TOPLAMA ARAÇLARI GÖRENLERİN YÜZLERİNİ GÜLDÜRDÜ.

Antalya Kepez Belediyesi’nin çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla çok sevilen şarkı sözlerini mizah diliyle süslediği çöp toplama araçları görenlerin yüzlerini güldürdü


Kepez Belediyesi, geçmişten günümüze okuyanı güldüren, güldürürken de düşündüren araba yazıları geleneği ile çevre temizliğine dikkat çekti. Kepez Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait çöp toplama araçlarını çok sevilen şarkı sözlerini mizah diliyle birleştirerek, bakanların yüzlerini gülümseten sözlerle süsledi. Çevre temizliğine toplumsal mesaj vermek amacıyla Müslüm Gürses’in çok sevilen Hangimiz sevmedik; Hangimiz temizlemedik çılgınlar gibi’, Demir Demirkan’ın Aşktan Öte; Var mı temizlikten öte varsa sen söyle, İbrahim Tatlıses’in Yalnızım; O eski çöplerden eser yok şimdi, İkiye On Kala Bakkala Diye Çıkıp Sana Gelesim Var; Bakkala diye çıkıp bütün çöpleri toplayasım var, Hakan Taşıyan Beyaz Gülüm; Sana gelmediğim gün çöpe gittiğim gündür olarak uyarlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirli sporcu bilek güreşinde 5inci kez dünya şampiyonu olduÖnceki Haber

Eskişehirli sporcu bilek güreşinde 5inci...

Selçuklu Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyorSonraki Haber

Selçuklu Belediyesi asfalt çalışmalarına...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar