12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kepezde şehit ve gazi yakınlarına öncelik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kepezde şehit ve gazi yakınlarına öncelik
Abone ol
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün Talimatıyla Belediye Hizmet Binalarında şehit Aileleri Ve Gazilere Işlem önceliği Uygulaması Hayata Geçirildi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün talimatıyla belediye hizmet binalarında şehit aileleri ve gazilere işlem önceliği uygulaması hayata geçirildi. Belediye binalarına yerleştirilen bilgilendirme panolarıyla vatandaşlara duyarlılık çağrısı yapılırken, Başkan Kocagöz, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz milletimizin emanetidir" dedi.

Antalya Kepez Belediyesi, şehit aileleri ve gazilere yönelik sosyal belediyecilik anlayışına bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün öncülüğünde başlatılan uygulama kapsamında, belediye hizmet binalarında şehit aileleri ve gazilere işlem önceliği sağlanmaya başlandı. Belediye girişleri ve hizmet noktalarına yerleştirilen bilgilendirme panolarıyla vatandaşlara da hassasiyet çağrısında bulunuldu. "Kepez Belediyemizde şehit ailelerimiz ve gazilerimizin işlem önceliği vardır" mesajının yer aldığı panolar, belediye hizmet binalarında görünür noktalara asıldı. Kepez Belediyesi’nin başlattığı işlem önceliği uygulamasıyla, şehit aileleri ve gazilerin belediye hizmetlerinden daha hızlı ve kolay şekilde yararlanması amaçlanıyor. Uygulama aynı zamanda toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefliyor.

Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, şehit aileleri ve gazilerin toplumun en kıymetli emanetleri olduğunu vurgulayarak, "Bugün huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların aileleri bizlere emanettir. Kepez Belediyesi olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Belediyemizde işlem önceliği uygulaması da bu vefa duygusunun bir göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Belediyecilik sadece altyapı ve üst yapıdan ibaret değil

Başkan Kocagöz, sosyal belediyecilik anlayışının yalnızca altyapı ve üstyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını belirterek, toplumun her kesimine dokunan çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Özellikle şehit yakınları ve gazilere yönelik hassasiyetin tüm belediye personeli tarafından benimsendiğini ifade eden Başkan Kocagöz, vatandaşlardan da uygulamaya destek olmalarını istedi.

"Onların hakkı ödenmez"

Başkan Mesut Kocagöz, "Şehitlerimizin fedakârlığını unutmamız mümkün değil. Gazilerimiz ise bu vatanın yaşayan kahramanlarıdır. Onların hakkını ödemek mümkün değil ancak her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meyve yüklü kamyon devrildi Önceki Haber

Meyve yüklü kamyon devrildi

Sivasta dere taştı: Sera ve bahçeler sular altında kaldı Sonraki Haber

Sivasta dere taştı: Sera ve bahçeler sul...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar