160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kepez depremzedelere iş kapılarını araladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kepez depremzedelere iş kapılarını araladı
Abone ol
KEPEZ BELEDİYESİ’NİN KARİYER VE İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ’NE BAŞVURAN 79 DEPREMZEDEDEN 63’Ü PERSONEL ARAYAN ŞİRKETLERE YÖNLENDİRİLDİ.

Kepez Belediyesi’nin Kariyer ve İş Geliştirme Merkezi’ne başvuran 79 depremzededen 63’ü personel arayan şirketlere yönlendirildi.


Kahramanmaraş merkezli, 11 ili etkileyen deprem felaketinin ardından iş makineleri, arama kurtarma ekibi, sahra mutfakları ve insani yardım malzemeleri ile bölgeye koşan Kepez Belediyesi, Antalya’da misafir edilen depremzedeleri de yalnız bırakmadı. Kepez Belediyesi’nin hizmet binası içerisinde yer alan Kariyer ve İş Geliştirme Merkezi, Antalya’da misafir edilen depremzede vatandaşlara iş bulma aşamasında da yardımcı oluyor. Kariyer ve İş Geliştirme Merkezi’ne iş bulmak için başvuran 79 depremzededen 63’ü personel arayan şirketlere yönlendirildi. Depremzede vatandaşlara kapılarını aralayan Kepez Kariyer ve İş Geliştirme Merkezi, istihdam sağlamak ve ekonomiye destek olmak amacıyla kuruldu. Merkez, düzenli olarak karşılıklı güven içerisinde iş arayanları meslek ve çalışmak istedikleri alanlara göre işverenlerle görüştürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 2019 yerel seçimlerinde vaat ettiği 123 projeden biri olan Kepez Kariyer ve İş Geliştirme Merkezi her yıl binlerce kişiye iş kapılarını aralamaya devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yoldan çıkan akaryakıt tankeri yan yattı Önceki Haber

Yoldan çıkan akaryakıt tankeri yan yattı

Kayınpeder tartıştığı damadını pompalı silahla öldürdü Sonraki Haber

Kayınpeder tartıştığı damadını pompalı s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar