25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kepenek ve Çelik yatırımlar ve derman projeleri görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kepenek ve Çelik yatırımlar ve derman projeleri görüştü
Abone ol
Denizli’de Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen çelik, Bölgede Devam Eden Yatırımlar Ile Derman Belediyecilik Projeleri Hakkında Görüş Alışverişinde Bulundu.

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, bölgede devam eden yatırımlar ile derman belediyecilik projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğan ve Kültür A.Ş. Müdürü Ferhat Çelik Honaz ilçesinde bir araya geldi. Bölgede devam eden ve yeni başlayacak yatırımların konuşulduğu buluşmada, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hayata geçirilen "Derman Belediyecilik" projeleri de ele alındı.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, görüşme sonrası yaptığı açıklamada; "Bozkurt Belediye Başkanımız Birsen Çelik, BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Doğan ve Kültür A.Ş. Müdürü Ferhat Çelik’i belediyemizde ağırladık. Bölgemizde yaptığımız yatırımlar ve derman projelerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Omuz omuza çalışarak Huzur şehri Honaz’da aydınlık geleceğimizi inşa ediyoruz. Bunu birlikte başarıyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atakuma yeni ‘kent lokantası ve ‘kent kasap Önceki Haber

Atakuma yeni ‘kent lokantası ve ‘kent ka...

Evden 238 bin liralık hırsızlık yapan ve 70 yıl ertelenmiş hapis cezası olan kadın tutuklandı Sonraki Haber

Evden 238 bin liralık hırsızlık yapan ve...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar