160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kepçe ile yaprak sarması yedirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kepçe ile yaprak sarması yedirdi
Abone ol
Edirne’de Kepçe Operatörü Tayfun Fidan, Iş Makinesindeki Ustalığını, Kepçeye Bağladığı çatal Ile Yaprak Sarmasını Kardeşine Yedirerek Gösterdi.

Edirne’de kepçe operatörü Tayfun Fidan, iş makinesindeki ustalığını, kepçeye bağladığı çatal ile yaprak sarmasını kardeşine yedirerek gösterdi.

Edirne’de yaşayan, aile mesleği olan kepçe ve hafriyat işine devam eden 26 yaşındaki Tayfun Fidan, iş makinesindeki ustalığını farklı bir yöntemle ispatladı. Daha önce çakmak yakmak ve birçok deneme yapan Fidan, bugün öğle yemeğinde yaprak sarması aldı. Yaprak sarması yerken iddiaya giren ağabey-kardeş, kepçenin diğer ucuna bağladıkları çatal ile işe başladı. Fidan, bugüne kadar hiç rastlanmayan bir yöntemle kardeşine kepçenin ucuna taktığı çatal ile yaprak sarması yedirdi.

“İddiayı kaybettik”

Kardeş Tarık Fidan, "Ağabeyimle iddiaya girdik, bana çatal ile yaprak sarma yedirince iddiayı kaybettik, sağlık olsun” dedi.

“İlk denemem değil”

Daha önce kepçe ile değişik denemeler yapan operatör Tayfun Fidan, “İlk bu değil, daha önce yine iddia ile kepçe ağzı ile çakmak yakma yapmıştım. Denemelere devem edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yenipazar Paşaköy halı sahası ışık saçıyor Önceki Haber

Yenipazar Paşaköy halı sahası ışık saçıy...

16. Şenköy Kızılcık Şenliği için geri sayım Sonraki Haber

16. Şenköy Kızılcık Şenliği için geri sa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar