160x600
15 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kentin tek profesyonel takımına Denizlide maç yapacak saha bulunamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kentin tek profesyonel takımına Denizlide maç yapacak saha bulunamadı
Abone ol
Geride Kalan Sezonda Bal’da şampiyon Olarak Türkiye 3. Liginde Mücadele Etmeye Hak Kazanan Denizli Idmanyurdu’nda Maçların Oynayacağı Saha Sorunu Ortaya çıktı. Kırmızı Siyahlıların Denizli Büyükşehir Belediyesi Ve Gençlikspor Il Müdürlüğünün Statları Vermemesi Neticesinde Kızılcabölük Ve çivril Stadında Oynamak Için Müracaat Edeceği Belirtildi.

Geride kalan sezonda BAL’da şampiyon olarak Türkiye 3. Liginde mücadele etmeye hak kazanan Denizli İdmanyurdu’nda maçların oynayacağı saha sorunu ortaya çıktı. Kırmızı siyahlıların Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlikspor İl Müdürlüğünün statları vermemesi neticesinde Kızılcabölük ve Çivril Stadında oynamak için müracaat edeceği belirtildi.

2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Şampiyon olarak 3. Lige yükselen ve Denizlispor’un BAL’a düşmesi nedeniyle Denizli’nin tek profesyonel takımı olan Denizli İdmanyurdu Gürellerspor’un maçlarını Kızılcabölük ya da Çivril sahalarını oynamak üzere TFF’e bildireceği öğrenildi.

Yeni sezonda maçlarını oynamak için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait olan ve 2024 yılına kadar Denizlispor U19 ve Kızılcabölükspor tarafından kullanılan Doğan Seyfi Atlı stadının tahsis edilmesi için Denizli Büyükşehir Belediye Bülent Nuri Çavuşoğlu ile görüşmek isteyen kırmızı siyahlı takıma Belediye Başkanlığı tarafında randevu dahi verilmediği ortaya çıktı.

Bunun üzerine Denizli’nin tek profesyonel takımının Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığına müracaat ederek maçların oynanması için Doğan Seyfi Atlı Stadının tahsis edilmesi talebinde bulundu ancak oradan da olumlu sonuç alamadığı öğrenildi.

Daha sonra ikinci tercih olarak Gençlikspor İl Müdürlüğüne müracaat ederek maçlarını Atatürk Stadında oynanması için başvuran Denizli İdmanyurdu Gürellerspor’un oradan da olumlu sonuç alamayınca Denizli’ye 45 km. uzaklıktaki Kızılcabölük ve Denizli’ye 110 km uzaklıktaki Çivril Stadını son günde TFF’e bildirmek zorunda kalacağı açıklandı.

Denizli’nin tek profesyonel takımının stat sorunu yaşaması ve gerek Büyük Şehir Belediye Başkanlığı gerekse Gençlikspor İl Müdürlüğü tarafından gerekli kolaylığın gösterilmemesi ve desteklenmemesi spor kamuoyunda rahatsızlığa neden oldu.

Denizli halkına ait olan ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Denizli’nin tek profesyonel takımına verilmeyen Doğan Seyfi Atlı Stadının neden verilmediği ve Belediye tarafından ne maksatla kullanılacağı merak konusu oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tavas Belediyesi 16 bin metre kırsal yolunun onarımını yaptıÖnceki Haber

Tavas Belediyesi 16 bin metre kırsal yol...

Fen Lisesi öğrencilerinden köy öğrencilerine anlamlı etkinlikSonraki Haber

Fen Lisesi öğrencilerinden köy öğrencile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar