160x600
04 December, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kendini polis olarak tanıtıp 316 bin 700 TLlik ziynet eşyasını dolandırdı, kısa sürede yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kendini polis olarak tanıtıp 316 bin 700 TLlik ziynet eşyasını dolandırdı, kısa sürede yakalandı
Abone ol
Ziynet Eşyalarını Bozdurarak şüphelinin Elde Ettiği Para

Eskişehir’de kendini polis olarak tanıtarak bir vatandaştan 316 bin 700 TL değerinde ziynet eşyasını alan şahıs, kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Odunpazarı ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan M.A. isimli şahsın, bir vatandaştan 5 adet tam altın, 1 adet yarım altın, 8 adet çeyrek altın, 2 adet gram altın, 9 bin TL nakit para, altın yüzük ve küpeleri aldığı polis tarafından tespit edildi. Ekiplerce yapılan çalışma sonucunda şüphelinin, çaldığı değerli eşyalarla ile birlikte bir döviz bürosunda bulunduğu tespit edildi.

Şahsın yakalanması için Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Döviz bürosundan içinde para bulunan çanta ile ayrılan şüpheli, yürütülen titiz çalışmalar sonucunda Odunpazarı ilçesindeki bir para transfer noktasında çanta ile birlikte yakalandı.

Ele geçirilen 316 bin 700 TL, muhafaza altına alındıktan sahibine teslim edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne Kapıkulede tarihi eser operasyonu: Büyük İskender portreli sikkelerle kaçarken yakalandılar Önceki Haber

Edirne Kapıkulede tarihi eser operasyonu...

Edirnede 20 kaçak göçmen sınırda yakalandı Sonraki Haber

Edirnede 20 kaçak göçmen sınırda yakalan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar