30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kazada ölen çocuk okulunda mevlitle yad edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazada ölen çocuk okulunda mevlitle yad edildi
Abone ol
Afyonkarahisar’da Geçtiğimiz Hafta Sonu Yaşanan Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 14 Yaşındaki Ahmet Göçmen Için Eğitim Gördüğü Okulda Mevlid-i şerif Programı Ile Yad Edildi.

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz hafta sonu yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 14 yaşındaki Ahmet Göçmen için eğitim gördüğü okulda mevlid-i şerif programı ile yad edildi.

Ahmet Emet İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen programa, eğitim camiası ve merhum öğrencinin arkadaşları katılarak dua etti. Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özaydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen mevlid-i şerif programına, Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş de katılarak Göçmen ailesinin ve okulun acısını paylaştı.

Okul öğrencileri tarafından merhum Ahmet Göçmen’in ruhun için Kur’an-ı Kerim hatmi yapıldı ve dualar edildi. Keleş, genç yaşta gelen bu ayrılığın derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, kederli aileye ve okul arkadaşlarına başsağlığı diledi. Okul arkadaşları, sıralarını boş bıraktıkları Ahmet’i dualarla yad ederek büyük bir vefa örneği sergiledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2,5 yaşında konuşmayı bırakan 10 yaşındaki kızı için yardım bekliyor Önceki Haber

2,5 yaşında konuşmayı bırakan 10 yaşında...

Altayda başkan adayı çıkmadı: Borç 1 milyar TLye ulaştı Sonraki Haber

Altayda başkan adayı çıkmadı: Borç 1 mil...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar