160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaza yapan motosikletin sürücüsü 50 metre sürüklendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaza yapan motosikletin sürücüsü 50 metre sürüklendi
Abone ol
Bartın'da Devrilen Motosiklet Ve Sürücüsü 50 Metre Sürüklendi. Feci Kazada Yaralanan Sürücünün Hayatını Ise Kullandığı Kask Ve Mont Gibi Koruyucu Ekipmanlar Kurtardı.

Bartın’da devrilen motosiklet, sürücüsüyle birlikte 50 metre sürüklendi. Feci kazada yaralanan sürücünün hayatını ise kullandığı kask ve mont gibi koruyucu ekipmanlar kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Bartın’da İnkumu’na seyir eden D.B. idaresindeki 74 ABT 048 plakalı motosiklet, Gürgenpınarı Köyü mezbaha önünde devrildi. Devrilen motosiklet ve üzerindeki sürücü D.B., yaklaşık 50 metre boyunca yolda sürüklendi. Sürücünün kullandığı kask, mont gibi koruyucu ekipmanlar hayatını kurtardı.

Yaralı sürücü ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi’ni kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Yaralının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekne gezisi faciaya dönüştü: Genç adam gölde kaybolduÖnceki Haber

Tekne gezisi faciaya dönüştü: Genç adam...

Doç. Dr. Ergül Halisçelikten gençlerle sürdürülebilirlik üzerine sohbetSonraki Haber

Doç. Dr. Ergül Halisçelikten gençlerle s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar