13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kayserili cimnastikçi kızlar SEM barajını geçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayserili cimnastikçi kızlar SEM barajını geçti
Abone ol
Istanbul'da Düzenlenen Küçük Kadınlar 1. Etap Türkiye Cimnastik şampiyonası'nda Mücadele Eden Kayserili Sporcular; Sporcu Eğitim Merkezi (sem) Baraj Puanını Geçerek Kent Cimnastiği Adına Tarihi Bir Başarıya Imza Attı.

İstanbul’da düzenlenen Küçük Kadınlar 1. Etap Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda mücadele eden Kayserili sporcular; Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) baraj puanını geçerek kent cimnastiği adına önemli bir başarıya imza attı.

Kayseri’nin genç cimnastikçileri, İstanbul’da düzenlenen Küçük Kadınlar 1. Etap Türkiye Cimnastik Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıyla tarihe geçti. Şampiyonada sergiledikleri başarılı performansla Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) baraj puanını aşan Kayserili sporcular, bu başarıyı elde eden ilk kız sporcular olarak önemli bir ilke imza attı. Kayseri Gençlik ve Spor İl müdürlüğü tarafından, başarıda emeği bulunan antrenörler Mehmet Bilgin ve Sueda Sarıvaz ile sporcular Asya Bozkuş, Ela Kurt, Aymina Yakut ve Beren Zade Arslan tebrik edildi. Sporcuların gelişim sürecinde büyük destek sağlayan ailelere de teşekkür edilirken, genç cimnastikçilerin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına olan inanç vurgulandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tur otobüsünün sıkıştırdığını iddia ettiği motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Önceki Haber

Tur otobüsünün sıkıştırdığını iddia etti...

Tunceli'de yaralanan kadın ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı Sonraki Haber

Tunceli'de yaralanan kadın ekiplerin müd...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar