160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kayseride 35 ekiple ‘şok uygulama: 4 bin 645 şahıs sorgulandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayseride 35 ekiple ‘şok uygulama: 4 bin 645 şahıs sorgulandı
Abone ol
Kayseri’de Polis Ekipleri Tarafından 35 Ekiple Yapılan 20 ‘şok’ Uygulamada; 4 Bin 645 şahıs Ve Bin 921 Otomobil Sorgulandı.

Kayseri’de polis ekipleri tarafından 35 ekiple yapılan 20 ‘şok’ uygulamada, 4 bin 645 şahıs ve bin 921 otomobil sorgulandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ile Yunus Timleri, Güven Timleri ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri toplam 35 ekip ve 70 personelle ‘şok’ uygulama yaptı. Ekipler tarafından yapılan 20 uygulamada, 4 bin 645 şahıs ve bin 921 otomobilin sorgusu yapılırken, 126 park, bahçe ve 52 ticari taksi kontrol edildi. Ekipler çalışmalarında 4 aranan şahsı yakalarken, 1 şahıs hakkında toplam 6,53 gram uyuşturucu madde bulundurmaktan adli işlem başlatıldı. Tespit edilen 3 yoklama kaçağı şahsın da işlemleri yapıldı.

Öte yandan ekipler tarafından yapılan çalışmalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet yakalama, hacizli oto ele geçirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çubukta bıçaklı kavga: 1 ölüÖnceki Haber

Çubukta bıçaklı kavga: 1 ölü

Artvinde içerisinde hasta olan köy servisi kara saplandı, yardımına ekipler yetiştiSonraki Haber

Artvinde içerisinde hasta olan köy servi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar