26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5661
EURO34.9976
ALTIN2451.0

Kayseri Büyükşehirden Günlük 15 Bin Depremzedeye Sıcak Yemek Hizmeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayseri Büyükşehirden Günlük 15 Bin Depremzedeye Sıcak Yemek Hizmeti
Abone ol
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DEPREMİN MERKEZİ KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMZEDE VATANDAŞLAR İLE GÖREVLİLERE SICAK YEMEK HİZMETİNİ ÖZVERİ İLE SÜRDÜREREK GÜNLÜK 15 BİN KİŞİLİK YEMEK DAĞITIYOR.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, depremin merkezi Kahramanmaraş’ta depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek günlük 15 bin kişilik yemek dağıtıyor.


Depremin ilk anlarından itibaren, başta arama kurtarma çalışmaları olmak üzere altyapı faaliyetleri, temizlik, barınma ve lojistik ile birlikte gıda, giysi ve diğer malzeme desteklerini bölgeye ivedilikle ulaştıran büyükşehir belediyesi, depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu çerçevede Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta kurduğu yemek standında bölgedekilere her gün sıcak yemek imkânı sunuyor. Üzerinden bir haftadan fazla zaman geçen ve yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremde bölgedeki depremzedelere ve görevlilere içlerini ısıtacak sıcak yemek hizmetini halen sürdüren büyükşehir belediyesi, çeşitli yemekleri ile desteğini aralıksız gerçekleştiriyor. Zaman zaman Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da bölgeye giderek kendi elleri ile bölgedeki depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek dağıttığı hizmette, bölgedeki vatandaşlar da Büyükkılıç’a teşekkürlerini iletiyor.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi sulu yemekler başta olmak üzere beyaz ve kırmızı et yemekleri ile çorbanın yanı sıra pek çok yiyecek ve içeceği, depremin merkezi Kahramanmaraş’taki deprem bölgesinde KAYTUR aracılığıyla gıda yüklü 10 araç, 5 mobil mutfak ve 20 kişilik aşçı ekibi ile bölgedekilere ulaştırıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu yemek stantlarında, günlük 15 bin depremzede ve görevliye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana Şehir Hastanesi’ni 1512 sismik izolatör depremin yıkıcı etkisinden koruduÖnceki Haber

Adana Şehir Hastanesi’ni 1512 sismik izo...

İspanyol ekipler ülkelerinde coşkuyla karşılandıSonraki Haber

İspanyol ekipler ülkelerinde coşkuyla ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar