160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaymakam ve başkan yangında zarar gören aileyi ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam ve başkan yangında zarar gören aileyi ziyaret etti
Abone ol
Manisa'nın Selendi Ilçesinde 8 Ağustos Perşembe Günü Samanlıkta çıkan Yangında Büyük Zarara Uğrayan üretici Muhammet Arif Başyiğit’i Ziyaret Eden Selendi Kaymakamı Mustafa Ilker Kara Ve Belediye Başkanı Murat Daban Geçmiş Olsun Dileklerini Ileterek Aileye Her Zaman Yardıma Hazır Olduklarını Iletti.

Manisa’nın Selendi ilçesinde 8 Ağustos Perşembe günü samanlıkta çıkan yangında büyük zarara uğrayan üretici Muhammet Arif Başyiğit’i ziyaret eden Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara ve Belediye Başkanı Murat Daban geçmiş olsun dileklerini ileterek aileye her zaman yardıma hazır olduklarını iletti.

Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Rahmanlar Mahallesinde 8 Ağustos Perşembe Günü çıkan ve 1.5 ton tütün, 4 ton buğday ve çavdar ile 700 paket samanın kül olduğu samanlık yangınında ahırda bulunan 6 büyükbaş hayvanının komşuları tarafından kurtarılan Muhammet Arif Başyiğit’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Selendi Kaymakamı Mustafa İlker Kara ve Belediye Başkanı Murat Daban duydukları üzüntüyü dile getirdi. Başkan Daban da belediye olarak ailenin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Kaymakam Kara ve Başkan Daban’ın ziyaretine Rahmanlar Mahalle Muhtarı Hüseyin Topal da eşlik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gölyakada 20 kilometre orman yolu üst yapısı tamamlandıÖnceki Haber

Gölyakada 20 kilometre orman yolu üst ya...

Zamanın durduğu yer: BeypazarıSonraki Haber

Zamanın durduğu yer: Beypazarı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar