28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Kaymakam ve Başkan broşür dağıtıp bağımlılığa dikkat çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam ve Başkan broşür dağıtıp bağımlılığa dikkat çekti
Abone ol
çorum’un Alaca Ilçesinde Bağımlılık Ve Zararlı Maddelere Dikkat çekerdek Toplumda Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Kaymakam Ve Belediye Başkanı Caddede Broşür Dağıttı.

Çorum’un Alaca ilçesinde bağımlılık ve zararlı maddelere dikkat çekerek toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla kaymakam ve belediye başkanı caddede broşür dağıttı.

İlçe Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Alaca Kaymakamı Hicabi Temür başkanlığında yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’nun yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda; uyuşturucu, alkol, tütün gibi madde bağımlılıkları ile kumar, teknoloji bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıklarla mücadele konusunda ilçede bugüne kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirilirken, alınması gereken koruyucu ve önleyici tedbirler, verilecek eğitimlerin planlanması üzerinde duruldu. Cumhuriyet meydanında yapılan toplantı sonrası vatandaşlara kaymakam Hicabi Temür ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu tarafından broşür dağıtıldı.

Bağımlılık ve madde zararlılarının ülkemizin karşı karşıya bulunduğu en büyük tehditlerden biri olduğunu belirten kaymakam Temür ve başkan Şaltu, “Bu illet, bütün toplumu, ama özellikle gençleri hedef almaktadır. Bu sorunla mücadelede başarılı olabilmek için, öncelikle ne kadar ciddi bir mesele ile yüz yüze olduğumuzu kavramamız, bunu bütün kalbimizle hissetmemiz; sonra da hep birlikte bu illetle savaşmamız gerekmektedir. Toplumun tüm kesimlerini bu zararlı alışkanlıklar ve bağımlılıktan uzak tutmak için her türlü çabayı göstereceğiz. Polisimiz, jandarmamız ve devletimizin sorumlu birimleri her türlü mücadeleyi yapacak” ifadelerini kullandılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Prof. Dr. Arkan: “Evli gençler sorunları kendi aralarında çözmeli”Önceki Haber

Rektör Prof. Dr. Arkan: “Evli gençler so...

Saraçoğlu Mahallesinin restorasyonu için 1 milyar 260 milyon TL harcandıSonraki Haber

Saraçoğlu Mahallesinin restorasyonu için...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar