160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaymakam Özçelik: “Kadına karşı şiddeti reddediyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Özçelik: “Kadına karşı şiddeti reddediyoruz”
Abone ol
BİTLİS’İN HİZAN KAYMAKAMI NURHALİL ÖZÇELİK, KADINA KARŞI ŞİDDETİ REDDETTİKLERİNİ BELİRTEREK, “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SIFIR TOLERANS İLKESİ İLE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” DEDİ.

Bitlis’in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, kadına karşı şiddeti reddettiklerini belirterek, “Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans ilkesi ile var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.


Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Hizan Kaymakamlığı koordinasyonunda Hizan Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından stant kuruldu. Standı ziyaret ederek bilgilendirme yapan Kaymakam Özçelik, “Kadına karşı şiddeti reddediyoruz. Şiddetin ortadan kalkması için kadına yönelik şiddete sıfır tolerans ilkesi ile var gücümüzle çalışıyoruz. Şiddet gören, görme ihtimali olan ve mağdur edilen kadınlarımız telefonlarına indirdikleri Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) uygulaması ile tek tuşla anında güvenlik güçlerimize ulaşarak yardım talebinde bulunabilirler” dedi.


Kaymakam Özçelik’e İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Metin Eyidoğan ve Hizan Devlet Hastanesi Müdürü Yahya Şam da eşlik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankara'da Karşıdan karşıya geçmeye çalışan radyocu hayatını kaybetti! Önceki Haber

Ankara'da Karşıdan karşıya geçmeye çalış...

Bursada 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı Sonraki Haber

Bursada 2 otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar