160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaymakam Onur Alp Bıçakçı, Devrekteki görevine başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Onur Alp Bıçakçı, Devrekteki görevine başladı
Abone ol
Devrek Kaymakamlığına Atanan Onur Alp Bıçakçı Görevine Başladı.

Devrek Kaymakamlığına atanan Onur Alp Bıçakçı görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Devrek Kaymakamlığına atanan Onur Alp Bıçakçı ilçedeki görevine başladı.

1995 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde doğan Bıçakçı İlk ve lise öğrenimini Muğla’da tamamladıktan sonra 2017 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu oldu.2018 yılı Mart ayında Niğde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giriş yaptı. Niğde’de Valilik stajını, Muğla’nın Dalaman ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını, Manisa’da Mülkiye Teftiş stajını tamamladı. Kırıkkale’nin Delice ilçesinde bir yıl süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulunduktan sonra 2020 yılında İngiltere City University of London Okulundan yabancı dil eğitimi aldı.

Çorum’un Oğuzlar ilçesi Kaymakamı, Denizli’nin Baklan ilçesi Kaymakamı ile Hatay Kumlu Kaymakamı olarak görevlerde bulunan Bıçakçı, Zonguldak’ın Devrek ilçesindeki yeni görevine başladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbaada korkutan yangın Önceki Haber

Erbaada korkutan yangın

Zonguldakta 20 köyü birbirine bağlayan yolda yeni heyelan riski Sonraki Haber

Zonguldakta 20 köyü birbirine bağlayan y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar