160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaymakam Okan Daştan, Çengilli Kilisesini yerinde gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Okan Daştan, Çengilli Kilisesini yerinde gördü
Abone ol
KAĞIZMAN KAYMAKAMI OKAN DAŞTAN, ÇENGİLLİ KÖYÜNDE BULUNAN KİLİSEYİ YERİNDE GÖRDÜ. DAŞTAN, KİLİSE HAKKINDA BİLGİ ALDI(KARS-İHA)

Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, Çengilli köyünde bulunan kiliseyi yerinde gördü. Daştan, kilise hakkında bilgi aldı.


Son kaymakamlar kararnamesiyle Kars’ın Kağızman ilçesi kaymakamlığına atanan Okan Daştan, göreve başladığı günden itibaren boş durmuyor.


Kağızman’a bağlı köyleri tek tek dolaşan Daştan, hem köyler hakkında bilgi sahibi oluyor, hem de köylerde bulunan tarihi mekanları dolaşarak, tarihi mekanların turizme kazandırılmasının hesaplarını yapıyor.


3 kitabeli ve yaklaşık bin yıllık Çengilli Kilis’nde incelemelerde bulunan Kağızman kaymakamı Okan Daştan, daha sonra köylülerle bir araya geldi. Köylülerin talep ve şikayetlerini dinleyen Daştan, sorunların çözülmesi yönünde ilgili kurum amirlerine talimat verdi. Kaymakam Okan Daştan, daha sonra Çengilli köyünden ayrıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rizede heyelanlar köy yollarını ulaşıma kapattıÖnceki Haber

Rizede heyelanlar köy yollarını ulaşıma...

Başkonsolos Ebrahimi, Erzurum Valisi Memişi ziyaret ettiSonraki Haber

Başkonsolos Ebrahimi, Erzurum Valisi Mem...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar