05 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Kaymakam Bayram, tarlada çalışan çiftçilerle bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Bayram, tarlada çalışan çiftçilerle bayramlaştı
Abone ol
Kaymakam Ve Ziraat Odası Başkanı Tarlada çalışan çiftçilerle Bayramlaştı

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Göksü Bayram, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde pancar tarlalarında çalışan işçiler ve çiftçiler ile bayramlaştı.

Malazgirt’te pancar çapalama döneminin Kurban Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle işçiler bayramlarını tarlalarda çalışarak geçiriyorlar.

Kaymakam Göksu Bayram, Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç ile birlikte Kurban Bayramı’nın ikinci gününde pancar tarlalarında çalışan işçiler ve çiftçileri ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti, verimli bir hasat dönemi diledi. Çiftçilere bayramlık vererek sohbet eden Kaymakam Bayram, bol ve bereketli bir hasat diledi.

"Malazgirt’te işçiler Kurban bayramını pancar sökerek geçiriyor"

Kaymakam Göksü Bayram ile birlikte şeker pancarı tarlalarında işçilerin ve çiftçilerin bayramını tebrik eden Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, "İlçemizdeki tüm çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat diliyorum. Bugün Kurban bayramı. Bizler bayramda çiftçilerimizi unutmadık onları ziyarete geldik. Tarlada çiftçilerimiz üretim yaparken yağmur çamur dinlemiyorlar. Gece gündüz ve bayram demeden tarlada çalışmaya devam ediyorlar. Bizde çiftçilerimizin bayramını kutlamak için tarlaya geldik. Çiftçilerimizin gerçekten hakkı ödenmez. Bizler evimizde rahat otururken, onlar tarlalarda çalışıyor. Tarladan soframıza gelene kadar, çiftçilerimiz üretimlerini gece gündüz sürdürüyor. Bu senede gerek şeker pancarı, gerekse de hububatta iyi bir verim bekliyoruz" dedi.

Kendi tarlasında çalışmaya gelen Dilan Taş, "Çoluk çocuk ailemizle birlikte Kurban Bayramımızı tarlada çalışarak geçiyoruz. Herhangi bir bayram hazırlığımız olmadı" dedi.

Bayram için hiçbir hazırlık yapmadıklarını belirten Ayşe Taş ise, "Bugün çalışıyoruz. Kaymakamız ve ziraat odası başkanımız, bizleri ziyarete geldiler. Bayramımızı tebrik ettiler" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Ocağının Kurban Bayramı törenine yoğun katılımÖnceki Haber

Türk Ocağının Kurban Bayramı törenine yo...

Hac vazifesi için gittiği Mekkede kalbine yenik düştüSonraki Haber

Hac vazifesi için gittiği Mekkede kalbin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar