160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kayıp dede ekipleri alarma geçirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayıp dede ekipleri alarma geçirdi
Abone ol
ANTALYA’DA 3 GÜNDÜR KENDİSİNDEN HABER ALINAMAYAN YAŞLI ADAM İTFAİYE VE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ADRESİNDE YAPILAN KONTROLDE DE BULUNAMADI.

Antalya’da 3 gündür kendisinden haber alınamayan yaşlı adam itfaiye ve polis ekipleri tarafından adresinde yapılan kontrolde de bulunamadı.


Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1326. Sokak’ta yaşayan babasından 3 gündür haber alamayan Melike Gökdağ, oğlu ile birlikte babasının yaşadığı adrese gelerek zile bastı. İçeriden ses alamayan kadın, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine kapıyı açmak için polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri tarafından ailenin rızası alınarak kapı açıldı. Yapılan kontrolde adreste yaşlı adam bulunamadı. Yaşlı adamın İstanbul’a gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nemrut Kalderası beyaza büründü Önceki Haber

Nemrut Kalderası beyaza büründü

Sivasta yoğun sis Sonraki Haber

Sivasta yoğun sis

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar