160x600
13 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaya’ya Saygısızlığa Bir Tepki de DİSK Osmaniye’den: “Siyasi Terbiyesizliktir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya’ya Saygısızlığa Bir Tepki de DİSK Osmaniye’den: “Siyasi Terbiyesizliktir”
Abone ol
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş’ın, CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya hakkında bir WhatsApp grubunda sarf ettiği sözlere tepkiler büyüyor. DİSK Dev Sağlık-İş Osmaniye İl Temsilcisi Osman Türk’ten sert açıklama geldi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Hasan Toktaş’ın, CHP Osmaniye Milletvekili ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dr. Asu Kaya hakkında bir WhatsApp grubunda paylaştığı mesaj büyük tepki topladı.

Toktaş’ın, il başkanlarının yer aldığı bir grupta, kürsüde gizlice çekilmiş bir fotoğraf eşliğinde Asu Kaya hakkında ahlak dışı ifadeler kullandığı iddia edildi.

Söz konusu paylaşım sonrası tepkiler çığ gibi büyürken, bir kınama da Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Dev Sağlık-İş Osmaniye İl Temsilcisi Osman Türk’ten geldi.

Türk, sosyal medya hesabında Kaya ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

“İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve milletvekili Hasan Toktaş’ın, CHP Osmaniye Milletvekilimiz ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Dr. Asu Kaya Hanımefendi’ye yönelik olarak, bir WhatsApp grubunda, kürsüde gizlice çekilmiş bir fotoğrafla birlikte ahlak dışı cümleler içeren bir mesaj paylaşması, tam anlamıyla siyasi terbiyesizlik ve siyasi rezilliktir.”

Açıklamasında Meclis’e de çağrıda bulunan Türk, şu sözlerle tepkisini sürdürdü:

“Bu terbiyesizlik ve rezillik karşısında derhal Yüce Meclis’in gereğini yapması elzemdir.

Bir anneye, bir kadına bu şekilde konuşmak Türk toplumunun değerleriyle asla bağdaşmaz! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!”

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada görevli polis memuru kalp krizi sonucu hayatını kaybettiÖnceki Haber

Antalyada görevli polis memuru kalp kriz...

Marmariste pazar yerinde şüpheli ölümSonraki Haber

Marmariste pazar yerinde şüpheli ölüm

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar