160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kayapınarda özel gereksinimli çocuklar gönüllerince eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayapınarda özel gereksinimli çocuklar gönüllerince eğlendi
Abone ol
DİYARBAKIR’IN KAYAPINAR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZLERİNDE REHABİLİTASYONLARI SAĞLANAN ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Merkezlerinde rehabilitasyonları sağlanan özel çocuklar için etkinlik düzenlendi.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bünyesinde açtığı iki Engelsiz Yaşam Merkezi ile engelli dostu olarak anılan Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce sosyal destek projeleri çerçevesinde 70 özel çocuğu oyun merkezine götürdü. Belediyeye ait araçlarla merkeze getirilen çocuklar, eğitmenlerin nezaretinde çeşitli oyunlar oynadı. İkramlarında yapıldığı etkinlikte çocuklar, gönüllerince eğlenmenin tadına vardı. Oldukça eğlenceli ve keyifli anlar yaşayan çocuklar daha sonra yine araçlarla merkezden alınarak evlerine bırakıldı.


Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Arif Karaman, “Şu bir gerçek ki eğlenenleri ve oyun aletlerinden faydalanan çocukları gördükçe, engellerin tamamıyla bizlerin zihninde olduğunu, zihnimizdeki engelleri ortada kaldırdığımızda çocuklarımızla ilgili herhangi bir engelimiz kalmayacak. Bu sebeple çocukların engelsiz bir ortamda eğlenmeleri için, böylesi bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İHA Muhabiri Ahmet Arslantaşa teşekkür plaketi Önceki Haber

İHA Muhabiri Ahmet Arslantaşa teşekkür p...

Nebiler Mahallesinde tapu sevinci Sonraki Haber

Nebiler Mahallesinde tapu sevinci

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar