160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kavurucu sıcağa karşı işletmesinin 2 buçuk metrekarelik tuvaletine klima taktırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kavurucu sıcağa karşı işletmesinin 2 buçuk metrekarelik tuvaletine klima taktırdı
Abone ol
Ertan Keskin, Işletmesinin 2 Buçuk Metrekarelik Tuvaletine Klima Taktırdı

Hatay’da bölgenin yöresel lezzeti olan bici biciyi vatandaşlara tattıran esnaf, işletmesinin 2 buçuk metrekarelik tuvaletine klima taktırarak kavurucu sıcağa karşı çözüm üretti. Tuvaletti serinleten klima, müşteriler tarafından memnuniyetle ve şaşkınlıkla karşılanıyor.

Arsuz ilçesi Karaağaç Uğurmumcu Caddesi’nde, 12 yıldır bici bici işletmeciliği yapan 41 yaşındaki Ertan Keskin, sıcak havalarda terleyen müşterilerine farklı bir çözüm sundu. Keskin, 2 buçuk metrekarelik işletme tuvaletine klima taktırarak serinlemek isteyen müşterilerinin ilgisini çekmeyi başardı. Müşterilerinden olumlu dönüş alan Keskin, tuvalet önünde kuyruk oluştuğunu söyledi.

"Müşteri memnun olunca mutlu oluyorum"

İşletme sahibi Ertan Keskin, "Yıllardır bici bici yapıyoruz, önceden seyyar çalışıyorduk. İş yerimiz ahşap olduğu için sıcakları daha çok çekiyordu. Müşterilerimiz kan ter içinde çıkıyordu, bu da zoruma gidiyordu. Sonunda tuvalete klima taktırmaya karar verdim. Yaklaşık 20 bin liraya mal oldu ama buna değdi. İnsanlar içeriye girince uzun süre çıkmak istemiyor, 15-20 dakika bekleyenler oluyor. Kuyruklar oluşmasına rağmen müşterilerim memnun oldukça mutlu oluyorum" dedi.

"Rahatlama kapısı gibi"

İşletmeye gelen müşterilerden 40 yaşındaki Aziz Karpuz ise uygulamayı şaşkınlıkla karşıladığını belirterek, "Bici biciler çok lezzetliydi. Lavaboları dışarıdan daha serin, içeride klima var. Çok temiz, çok ferah, insanın çıkası gelmiyor. Havalar çok sıcak, ben havluyla geziyorum. İçerisi gerçekten rahatlama kapısı gibi. Daha önce de gelmiştim ama diğer mekanlarda böyle bir şey yok" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
3 bin 50 rakımlı zirveye zorlu yürüyüş Önceki Haber

3 bin 50 rakımlı zirveye zorlu yürüyüş

Yaz ayları Elazığda spor, sanat ve kültürle dolu dolu geçti Sonraki Haber

Yaz ayları Elazığda spor, sanat ve kültü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar