160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kavga büyüdü, kafasında ve elinde kesiklerle hastaneye kaldırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kavga büyüdü, kafasında ve elinde kesiklerle hastaneye kaldırıldı
Abone ol
Kocaeli’nin Gebze Ilçesinde Yaşanan Kavganın Neticesinde Bir Kişi Sağ Elinden Bıçaklanırken Kafasında Da Kesikler Olduğu Görüldü. Ambulansta Ilk Müdahalesi Yapılan şahıs, Bandaj Ve Sargılarla Hastaneye Kaldırılarak Tedavi Altına Alındı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşanan kavganın neticesinde bir kişi sağ elinden bıçaklanırken kafasında da kesikler olduğu görüldü. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan şahıs, bandaj ve sargılarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Gebze ilçesi Çayırova Mahallesi 5217. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.Ç. ile kim olduğu henüz öğrenilemeyen kişi ya da kişiler arasında tartışma yaşandı. Büyüyerek kavgaya dönen olayın neticesinde bıçaklar konuştu. E.Ç., sağ elinden bıçaklanırken kafasında da kesikler olduğu görüldü. Yaralanan E.Ç. kanlar içinde yerde kalırken olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler bölgeden uzaklaştı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale ambulansta yapıldı, kafasına bandaj uygulanarak kanaması durdurulan E.Ç.’nin eline de sargı yapıldı. İlk müdahalenin ardından E.Ç., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olaya karışan kişi ya da kişileri yakalamak için inceleme başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Dünyası Kastamonuda rüzgar estirdiÖnceki Haber

Türk Dünyası Kastamonuda rüzgar estirdi

Başakşehirde iş hanı yangının 3. gününde söndürme çalışmaları devam ediyorSonraki Haber

Başakşehirde iş hanı yangının 3. gününde...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar