160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kavaklı sahilindeki spor sahaları baştan yenilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kavaklı sahilindeki spor sahaları baştan yenilendi
Abone ol
GÖLCÜK KAVAKLI SAHİLİNDE ZAMANLA DEFORME OLAN 2 TENİS, 1 BASKETBOL VE 1 VOLEYBOL SAHASI, KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENDİ

Gölcük Kavaklı sahilinde yer alan ve zamanla deforme olan 2 tenis, 1 basketbol ile 1 voleybol sahası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zamanla deforme olan Gölcük Kavaklı sahilindeki 2 tenis, 1 basketbol ve 1 voleybol sahasında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Yürütülen çalışmalar çerçevesinde spor sahalarının beton zeminleri revize edildi. Asfalt imalatı yapılan sahalar akrilik boya ile yenilendi. Dört tesisin mevcuttaki kafes telleri sökülerek profil direk eksikleri tamamlandı. Boyanan kafesler yenilenirken yeni kafes tel imalatı ile çepeçevre imalat tamamlandı. Voleybol, tenis ve basketbol sahasının pota direkleri, file direkleri ve filelerinin tamamı sökülerek yenileriyle değiştirildi.


Baştan aşağıya yenilenen spor salanları bu sayede estetik bir görünüme kavuşmuş oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Su kanalının demir kapağı hırsızlığı cep telefonuyla kaydedildiÖnceki Haber

Su kanalının demir kapağı hırsızlığı cep...

Aydında şüpheli çanta paniğiSonraki Haber

Aydında şüpheli çanta paniği

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar