160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kastamonudaki kazada ölen baba, oğul ve hala Karabükte toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kastamonudaki kazada ölen baba, oğul ve hala Karabükte toprağa verildi
Abone ol
Kastamonu'nun Küre Ilçesinde Iki Otomobilin çarpıştığı Kazada Hayatını Kaybeden Baba, Oğul Ve Hala Memleketleri Karabük’te Topağa Verildi.

Kastamonu’nun Küre ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden baba, oğul ve hala memleketleri Karabük’te topağa verildi.

Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde Kastamonu-İnebolu karayolu Ersizlerdere köyü mevkiinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba Cemil ve oğlu Davut Keskin (44) ile hala Zeynep Yıldırım hayatını kaybetti. 3 kişinin cenazeleri memleketleri Karabük’e getirildi. Baba Cemil Keskin ile oğlu Davut Keskin için Bayır Mahallesindeki Ulu Camii’nde tören düzenlendi. Törene baba ile oğlunun yakınlarının yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de katıldı.

Köse acılı aile üyelerine başsağlığı dileklerini iletirken, ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından baba ile oğlunun naaşları Kapullu Küpler Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Davut Keskin’in Devlet Su İşleri Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şefliğinde görev yaptığı öğrenilirken öte yandan aynı araçta bulunan ve hayatını kaybeden hala Zeynep Yıldırım da öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından Öğlebeli Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasaray taraftarı, KadıköydeÖnceki Haber

Galatasaray taraftarı, Kadıköyde

Beyşehir ve Hüyükte çiftçiler yağmur duasına çıktıSonraki Haber

Beyşehir ve Hüyükte çiftçiler yağmur dua...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar