160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kastamonuda KPSS heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kastamonuda KPSS heyecanı
Abone ol
Kastamonu’da Binlerce Memur Adayı Kamu Personel Seçme Sınavı Için Okullara Akın Etti. Adaylar Sınav öncesinde Büyük Heyecan Yaşadı.

Kastamonu’da binlerce memur adayı Kamu Personel Seçme Sınavı için okullara akın etti. Adaylar sınav öncesinde büyük heyecan yaşadı.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans sınavı başladı. Türkiye genelinde gerçekleştirilen Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için Kastamonu’da da binlerce memur adayı okullara akın etti. Saat 10.15’te başlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı Genel Yetenek - Genel Kültür oturumu için adaylar sabah saatlerinden itibaren sınava girecekleri okullarda hazır bulundu. Üst aramaları yapılan adaylar sınav binalarına alınırken, saat 10.00 itibarıyla kapılar kapatıldı.

10.15’te başlayan sınav 130 dakika sürecek ve saat 12.25’te tamamlanacak. Eğitim Bilimleri oturumu ise saat 14.45’te başlayacak ve 100 dakika sürecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzurum Polisinden Uyuşturucu Operasyonu Önceki Haber

Erzurum Polisinden Uyuşturucu Operasyonu

İzmirin kadın otobüs şoförlerinden herkes memnun Sonraki Haber

İzmirin kadın otobüs şoförlerinden herke...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar