29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.5421
EURO34.9146
ALTIN2441.2

Kastamonu Üniversitesi Senatosu, yılın son toplantısını gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kastamonu Üniversitesi Senatosu, yılın son toplantısını gerçekleştirdi
Abone ol
Kastamonu üniversitesi Senatosu, 2023 Yılının Son Toplantısını Gerçekleştirdi. Toplantıda Kastamonu üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2024 Yılı Için Türkiye Ve Dünya Genelinde Huzur, Sağlık Ve Barış Temennisinde Bulundu.

Kastamonu Üniversitesi Senatosu, 2023 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2024 yılının Türkiye ve dünya genelinde huzur, sağlık ve barış getirmesini temenni etti.

Kastamonu Üniversitesi Senatosu, yılın son toplantısını Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında gerçekleştirdi. Kastamonu Üniversitesi Senato Salonu’nda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Ömer Küçük ve senato üyeleri katıldı.

Toplantı, Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersin Müzezzinoğlu’nun Karabük Üniversitesi öncülüğünde yapılan, sosyal bilimler alanında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası festivali olan Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) hakkında yaptığı bilgilendirme sunumu ile başladı.

Doç. Dr. Müezzinoğlu, SOSYALFEST çerçevesinde gerçekleştirilecek üniversite öğrencileri kategorisinde yer alan Türkiye yüzyılı vizyonu sosyal model tasarım yarışması, engelsiz yaşam sosyal model tasarım yarışması, şiddetin azaltılması sosyal model tasarım yarışması, ekolojik yaşam sosyal model tasarım yarışması ve iktisadi kalkınma sosyal model tasarım yarışması hakkında senato üyelerine bilgi verdi.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesi’nun kurumsal paydaş olarak SOSYALFEST’e yapabileceği katkılar üzerine senato üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu ve öğrencilerin yoğun katılımını beklediğini belirtti.

Sunumun ardından toplantının devamında Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Süleyman Çite tarafından “Erasmus+ ve İkili Protokoller Çerçevesinde Gelen Yönlü Hareketlilikler için Yabancı Dilde Açılması Planlanan Dersler” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

2023 yılının son senato toplantısının gündem maddelerine geçilmeden önce yaptığı açılış konuşmasında Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 2023 yılının Şubat ayında meydana gelen depremden dolayı bu yılın zor olduğunu ifade etti.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşları anarak ve depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dileyen Rektör Topal, Filistin’de yaşanan zulme maruz kalan kadın, çocuk, genç ve yaşlı insanları anarak, vatanları uğruna hayatlarını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet diledi ve İsrail tarafından Filistin’de yaşatılan zulme karşı birlik olma çağrısında bulundu.

Geçen hafta yaşanan terör saldırısında askerlerin şehit olması sebebiyle duyduğu derin üzüntüyü de ifade eden Rektör Topal, şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

2024 yılı için Türkiye ve dünya genelinde huzur, sağlık ve barış temennisinde bulunan Rektör Topal, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sosyal alanlar başta olmak üzere Kastamonu Üniversitesinin 2023 yılı faaliyetlerini değerlendirdi.

Senato toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİT ve Emniyet sinagog ve kiliseler ile Irak Büyükelçiliğine saldırı hazırlığındaki 3ü terör örgütü DEAŞın sözde sorumlusu 32 şüpheli yakalandıÖnceki Haber

MİT ve Emniyet sinagog ve kiliseler ile...

Marmariste yeni belediye binası yüzde 95 tamamlandıSonraki Haber

Marmariste yeni belediye binası yüzde 95...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar