28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Kastamonu Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kastamonu Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Abone ol
Kastamonu üniversitesi Ile Gazi üniversitesi Arasında “akademik Ve Bilimsel Işbirliği Protokolü” Imzalandı.

Kastamonu Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasında “Akademik ve Bilimsel İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ve beraberinde Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı Mehmet Ali Özkan ve Doç. Dr. Yusuf Günaydın’ı makamında ağırladı.

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Mehmet Atalan da hazır bulundu.

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü makamında gerçekleşen ziyarette iki kurum arasında ortak faaliyetlerin yapılması konuşulurken, Kastamonu Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi arasında yapılacak akademik, bilimsel ve kültürel iş birliği çerçevesinde fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmelerin sonunda iki kurum arasında “Akademik ve Bilimsel İşbirliği Protokolü” imzalandı.

İmzalanan protokolle, her iki üniversitenin bilim üretme kapasitesini arttıracak laboratuvar ortak kullanımı ve bu çerçevede materyal değişimi, belirlenen alanlarda öğretim elemanı, araştırmacı ve öğrenci değişimi, ortak etkinlik planlaması gibi faaliyetler konusunda iş birliğinin arttırılması hedefleniyor.

Gazi Üniversite ile iş birliği yapmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, iki üniversite arasında imzalanan bu protokolün, bilim dünyasında yeni ufuklar açacağına ve gelecekteki nesiller için daha iyi bir eğitim ve bilim alanı oluşturulmasına katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.

Rektör Topal, iş birliği ve nazik ziyaretlerinden dolayı Gazi Üniversitesi Rektörü Yıldız’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ise, gerçekleşen işbirliğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektör Topal’a teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üç Kızın Hikayesine İtalyadan en iyi film projesi ödülüÖnceki Haber

Üç Kızın Hikayesine İtalyadan en iyi fil...

Büyükşehir KAYMEKten ücretsiz 6 farklı yabancı dil kursuSonraki Haber

Büyükşehir KAYMEKten ücretsiz 6 farklı y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar