160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kasa Herkülü iş başında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kasa Herkülü iş başında
Abone ol
Manisa'nın Sarıgöl Ilçesinin Emcelli Mahallesinde üzüm Işçilerine Kasa Taşıyan Genç Işçi Tek Seferde 25 Plastik Kasayı Taşıyınca Diğer Işçiler Tarafından 'kasa Herkül'ü Olarak Adlandırıldı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesinde üzüm işçilerine kasa taşıyan genç işçi tek seferde 25 plastik kasayı taşıyınca diğer işçiler tarafından ’Kasa Herkül’ü olarak adlandırıldı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Emcelli Mahallesinde Beytullah Uysal’ın üzüm bağında devam eden üzüm hasadında çalışan kesim işçilerine plastik kasa taşıyan Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinden 19 yaşındaki Mestan Benek, bir defada 25 büyük plastik kasayı üzüm kesimi yapan işçilere taşıdı. Üzüm bağının içinde gökyüzüne uzanan plastik kasaları gören diğer işçiler ise Mestan Benek’e ’Kasa Herkül’ü lakabını taktı.

Bağ sahibi Beytullah Uysal, "Gencimiz tek seferde 25 kasayı bağın içerisine götürdü. Ben de ’Evlat acelesi yok götürebileceğin kadar götür’ dedim ama dinletemedim. O artık bizim Kasa Herkül’ümüz." dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu ETÜ ev sahipliğinde başladı Önceki Haber

2. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyu...

‘Motosiklet koymak yasaktır yazısının tam karşısına park yaptılar Sonraki Haber

‘Motosiklet koymak yasaktır yazısının ta...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar