160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kartal Belediyesi üniversite sınavında öğrencilerin yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartal Belediyesi üniversite sınavında öğrencilerin yanında
Abone ol
Sınava Girecek öğrenciler, Su, ıslak Mendil Ve Maske Gibi Ihtiyaçlarını Kurulan Stantlardan Karşılama Fırsatı Buldu.

Kartal Belediyesi, hafta sonu yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda hem öğrencileri hem de velileri yalnız bırakmadı.

Türkiye’de yaklaşık 3,5 milyon kişinin girdiği sınavda öğrenciler, TYT (Temel Yeterlilik Testi), AYT (Alan Yeterlilik Testi) ve YDT (Yabancı Dil Testi) olmak üzere 3 oturumda ter döktü. Kartal Belediyesi ekipleri de bu önemli süreçte öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı. Kartal Belediyesi Komşu İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan okulların önüne sabahın ilk saatlerinde öğrenciler için stantlar kuruldu. Sınava girecek öğrenciler, su, ıslak mendil ve maske gibi ihtiyaçlarını kurulan stantlardan karşılama fırsatı buldu.

Kartal Belediyesi’nin ücretsiz olarak sunduğu hizmetten yararlanan öğrenciler ve veliler, belediye çalışanlarına ve Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkürlerini iletti. Komşu İletişim Merkezi ekipleri de Başkan Gökhan Yüksel’in başarı dilekleri ve selamlarını ileterek öğrencilerin iyi bir eğitim hayatı geçirmelerini diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sandıkçı: “Canikte geleceğe yön veren nesilleri yetiştiriyoruz”Önceki Haber

Başkan Sandıkçı: “Canikte geleceğe yön v...

Motosiklet sürücüsünün sınav duyarlılığıSonraki Haber

Motosiklet sürücüsünün sınav duyarlılığı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar