09 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karsta son 15 yılın en yoğun kışı yaşanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karsta son 15 yılın en yoğun kışı yaşanıyor
Abone ol
Kars’ta Son 15 Yılın En Yoğun Kışı Yaşanıyor(kars-iha)

Kars, son yılların en zorlu kış mevsimini yaşıyor. Kentte ocak ayının başından bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı, son 15 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Kentte öğlenden sonra başlayan ve gittikçe şiddetini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, kar kalınlığı bazı bölgelerde 2 metreyi geçti. Vatandaşlar, son 15 yılın en yoğun kışını yaşadıklarını belirttiler. Kar yağışına hazırlıksız yakalandığını ifade eden Bülent Ertaş, "Kars karı alır ancak son 15 yılın en yoğun karını bu yıl aldı. Bütün köy yolları kapandı. Şehir merkezinde araçlar ilerlemekte çok zorluk çekiyor. Vatandaş kaldırımda yürüyemez hale geldi. Kar bu yıl Kars’a gerçekten çok fazla yağdı" dedi.

Kentte kar yağışı aralıklarla devam ederken, kar yağışının önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürmesi bekleniyor. Son günlerde yağan kar ile birlikte Sarıkamış Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 2,5 metreyi geçti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yoğun kar yağışı Suruçtaki sanat sokağında çökmeye neden oldu Önceki Haber

Yoğun kar yağışı Suruçtaki sanat sokağın...

Carmen gösterisi sanatseverlerden alkış topladı Sonraki Haber

Carmen gösterisi sanatseverlerden alkış...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar