160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karsta Sibirya soğukları baraj dondurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karsta Sibirya soğukları baraj dondurdu
Abone ol
SİBİRYA SOĞUKLARININ ETKİLİ OLDUĞU VE GECELERİ HAVA SICAKLIĞININ EKSİ 18 DERECEYE DÜŞTÜĞÜ KARS’TA, KARS BARAJI’NIN YÜZEYİ, AŞIRI SOĞUKTAN KISMEN BUZ TUTTU.

Sibirya soğuklarının etkili olduğu ve geceleri hava sıcaklığının eksi 18 dereceye düştüğü Kars’ta, Kars Barajı’nın yüzeyi, aşırı soğuktan kısmen buz tuttu.


Hava sıcaklığının geceleri eksi 18 dereceye düştüğü kentte Kars Barajı kısmen dondu. Donan baraj gölü havadan görüntülendi.


“Barajlar ve akarsular tamamen dondu”


Kars’ta havaların çok soğuk olduğunu ifade eden Adem Alp, “Kars’ta hava sıcaklığı eksi 18 dereceye kadar düştü. Barajlar ve akarsular da tamamen dondu” dedi.


Kars’ta kar olmamasına rağmen soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. hava sıcaklığının geceleri eksi 18 dereceye düştüğü kentte baraj gölleri ve akarsular dondu.


Kars Baraj Gölü’nün kısmen donan yüzesi dron ile görüntülendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydının yeni yıl mesajı Önceki Haber

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Ve...

Eğirdir Gölünde kaçak kerevit avı baskını Sonraki Haber

Eğirdir Gölünde kaçak kerevit avı baskın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar