160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kars sis bulutları arasında kayboldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kars sis bulutları arasında kayboldu
Abone ol
KARS, SİS BULUTLARI ARASINDA KAYBOLDU.

Kars, sis bulutları arasında kayboldu.


Kars’ta sabah erken saatlerde oluşan sis bulutları kartpostallık görüntüler ortaya çıkarırken, sis bulutları arasında başta Kars Kalesi olmak üzere 12 Havariler Kilisesi, Evliya Camii ve Harakani Külliyesi adeta görünmez oldu.


Sabah erken saatlerde spor yapmak için dışarı çıkan vatandaşlar sis sürprizi ile karşılaştı. Kars’ın sis bulutları altında kaldığını ifade eden vatandaşlar, “Kars’a sisle birlikte uyandık. Spor için kalktığımda manzaranın güzelliğini gördüm. Sisten göz gözü görmüyor. Kaleiçi bölgesindeyim, çok güzel bir manzara var” dedi.


Kentin üzerinden süzülen ve Kars’ı adeta örten sis kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Tarihi Kars Kalesi arkasında bulunan Dereiçi Kanyonu ise görenleri etkiledi. Sabah erken saatlerde yaklaşık 1 saat etkili sis bulutları daha sonra dağıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otonom yükleme ve istifleme makineleri görücüye çıktı Önceki Haber

Otonom yükleme ve istifleme makineleri g...

ADÜ İktisat Fakültesi mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleşti Sonraki Haber

ADÜ İktisat Fakültesi mezuniyet töreni c...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar