160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karayolları Amasya Şubesi kışa hazır: 7 bin ton malzeme stoklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karayolları Amasya Şubesi kışa hazır: 7 bin ton malzeme stoklandı
Abone ol
Amasya’da Konuşlu Karayolları 72. şubesi, Sorumluluk Alanında Kış Boyunca Yol Güvenliği Için Hazırlıklarını Tamamladı. Karayolunda Buzlanmayı çözmek Ve önlemek Amacıyla 3 Bin Ton Tuz, Bin 500 Ton Sodyum Klorür Ile 2 Bin 500 Ton Agrega Olmak üzere Toplamda 7 Bin Ton Malzeme Stoklandı. Karayolları 72. şube şefi Nuh Atik, Kar Ve Buzla Mücadele Konusunda Her Türlü Makine, Teçhizat Ile Malzeme Konusunda Kışa Hazır Olduklarını Açıkladı.

Amasya’da konuşlu Karayolları 72. Şubesi, sorumluluk alanında kış boyunca yol güvenliği için hazırlıklarını tamamladı. Karayolunda buzlanmayı çözmek ve önlemek amacıyla 3 bin ton tuz, bin 500 ton sodyum klorür ile 2 bin 500 ton agrega olmak üzere toplamda 7 bin ton malzeme stoklandı.

Karayolları 72. Şube Şefi Nuh Atik, kar ve buzla mücadele konusunda her türlü makine, teçhizat ile malzeme konusunda kışa hazır olduklarını açıkladı.

353 kilometre uzunluğundaki daimi açık tutulacak yollar ve imkan bulundukça açılacak yollar olarak önem derecelerine göre sınıflandırılan yolların olağanüstü durumlar dışında sürekli olarak açık tutulmasına çalışıldığını belirten Nuh Atik, “Makine parkımızda kar ve buz mücadelesi için 17 ataşmanlı kamyon, 4 greyder, 5 yükleyici hazır durumda. 6 teknik personel, 58 sanat sınıfı KGM personeli, 2’si teknik, 10 sanat sınıfı yüklenici firmaya ait olmak üzere toplamda 8 teknik 68 sanat sınıfı personel kar mücadelesini yürütmeye hazır” diye konuştu.

Atik, sürücülerden kış boyunca almaları gereken önlemleri dikkatler gözden geçirmelerini istedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Menteşe Belediyespor formalarına 100.Yıl logosu Önceki Haber

Menteşe Belediyespor formalarına 100.Yıl...

Uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı Sonraki Haber

Uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar