160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Karatecilerden 3 madalya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karatecilerden 3 madalya
Abone ol
İSTANBUL'DA DÜZENLENEN İLLER ARASI KYOKUSHİN KARATE TURNUVASI'NDA MÜCADELE EDEN DERİNCESPOR KULÜBÜ SPORCULARI ÜÇ MADALYA İLE DÖNMEYİ BAŞARDI.

İstanbul’da düzenlenen İller Arası Kyokushin Karate Turnuvası’nda mücadele eden Derincespor Kulübü sporcuları 3 madalya ile dönmeyi başardı.


Türkiye Karate Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği, 2022 yılı faaliyet programında yer alan İller Arası Kyokushin Karate Turnuvası 10-11 Eylül tarihlerinde Maltepe Müzahir Sille Spor Kompleksinde 600 sporcunun katılımıyla düzenlendi. Turnuvaya katılan Derincespor Kulübü sporcuları ise elde ettikleri 3 madalya ile kente dönmeyi başardı. Şampiyonada kenti temsil eden Derincespor Kulübü sporcularından Furkan Osman Keskin 60 kilogaramda ikinci olurken, Hazal Köseoğlu 60 kilogram ve Beyazıt Mustafa Gülez ise 65 kilogramda üçüncü olarak madalya almayı başardı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZBEÜ Ekim ayında 30. yılını kutlayacakÖnceki Haber

ZBEÜ Ekim ayında 30. yılını kutlayacak

Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA FuarındaSonraki Haber

Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle I...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar