160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karapınarda yamaç paraşütü heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karapınarda yamaç paraşütü heyecanı
Abone ol
Konya'nın Karapınar Ilçesinde Pre-pwc Dünya Yamaç Paraşütü Dünya Kupası ön Eleme şampiyonası Ve Türkiye Yamaç Paraşütü şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor.

Konya’nın Karapınar ilçesi, PRE-PWC Dünya Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Ön Eleme Şampiyonası ve Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor.

Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Önal ve Karapınar Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Yıldızoğlu, Göktepe mevkiine çıkarak yarışma alanını ziyaret etti ve pilotların performanslarını izledi. Göktepe ve Dört Sivri mevkilerinde gerçekleştirilen yarışmaya 4 ülkeden 80 sporcu katılıyor. Kaymakam Şenol Öztürk yaptığı açıklamada, "Karapınar’ımız yamaç paraşütü sporunda önemli bir merkez haline geliyor. Burada düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışmalar, hem ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyor hem de gençlerimize ilham veriyor. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılı uçuşlar diliyorum" dedi.

Yarışmalar, 20 Eylül’e kadar sürecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şizofreni hastası oğlu tarafından 2 saat darbedilen anne hayatını kaybetti Önceki Haber

Şizofreni hastası oğlu tarafından 2 saat...

Tuncelide kırsal alanda yangın: Havadan ve karadan müdahale sürüyor Sonraki Haber

Tuncelide kırsal alanda yangın: Havadan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar