160x600
09 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Karamanda öğrencilere Kuran-ı Kerim hediye edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karamanda öğrencilere Kuran-ı Kerim hediye edildi
Abone ol
Karaman'da, Diyanet Işleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Ve Türkiye Diyanet Vakfı Iş Birliğiyle Yürütülen “dersimi Seçiyorum Kur'an'ımı Alıyorum” Projesi çerçevesinde Kur'an-ı Kerim Dağıtım Töreni Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle “Dersimi Seçiyorum Kur’an’ımı Alıyorum” projesi çerçevesinde Karaman’da öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonundaki törende, Kur’an-ı Kerim’in bir yaşam rehberi olduğunu belirtti.

Kur’an-ı Kerim’i okumak kadar anlamanın da büyük önem taşıdığını ifade eden Çalışkan, "Gençlerimizin böyle bir projede yer alarak bu bilinçle hareket etmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Bu değerli hediyelerin onlara rehberlik etmesini temenni ediyorum" dedi.

İl Müftüsü Faruk Gürbüz ise, bu anlamlı projeye katılan öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek, "Kur’an-ı Kerim, bizler için hem dünya hem de ahiret saadetinin anahtarıdır. Öğrencilerimizin bu bilinçle hareket ederek Kur’an dersini seçmiş olmaları takdire şayandır. Bu projeyle onlara en güzel rehberi sunuyoruz. Rabbim, bu emekleri boşa çıkarmasın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve mealleri teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadınlar için Cumhuriyet Köyü Modeli geliyorÖnceki Haber

Kadınlar için Cumhuriyet Köyü Modeli gel...

Serdivanda öğrenciler tiyatro ile buluşuyorSonraki Haber

Serdivanda öğrenciler tiyatro ile buluşu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar