160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karamanda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitlik ziyaretiyle başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karamanda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitlik ziyaretiyle başladı
Abone ol
Vali Mehmet Fatih çiçekli, şehitlerin Kabirlerini Tek Tek Ziyaret Edip Karanfil Bıraktı. .

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin 9’uncu yılı sebebiyle düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Karaman’da şehitlikler ziyaret edildi.

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Garnizon ve Polis Şehitliği’ni ziyaret etti. Kur’an-ı Kerim okunup vatanın birliği ve dirliği için dua edilen şehitliklerde Vali Çiçekli ile il protokolü şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret edip karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretiyle başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, gün boyu çeşitli programlarla devam edecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şehitlik ziyaretine, Vali Mehmet Fatih Çiçekli, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Mehmet Gavgalı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Saygılı ile daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Ürüşandan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü mesajı Önceki Haber

Başkan Ürüşandan 15 Temmuz Demokrasi ve...

7nci kattan düşen işçi hayatını kaybetti Sonraki Haber

7nci kattan düşen işçi hayatını kaybetti

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar