05 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karacasu Devlet Hastanesinde Çalışan Memnuniyet Toplantısı gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacasu Devlet Hastanesinde Çalışan Memnuniyet Toplantısı gerçekleştirildi
Abone ol
Karacasu Ilçe Devlet Hastanesi’nde, Kurum Içi Iletişimi Güçlendirmek Ve çalışan Memnuniyetini Artırmak Amacıyla 'çalışan Memnuniyeti Toplantısı' Gerçekleştirildi.

Karacasu İlçe Devlet Hastanesi’nde, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve çalışan memnuniyetini artırmak amacıyla ’Çalışan Memnuniyeti Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Karacasu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gamze Tüten ile Hastane Müdürü Oğuz Kaan Kuzubaşlı’nın katılımıyla düzenlenen toplantıda, sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve etkin sunulmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda, hastane personelinin görüş, öneri ve talepleri dinlenirken, karşılıklı fikir alışverişiyle hizmet kalitesini artırmaya yönelik yapılabilecek iyileştirmeler ele alındı. Çalışanların memnuniyet düzeyinin yükseltilmesinin, sunulan sağlık hizmetine doğrudan katkı sağlayacağı vurgulandı. Başhekim Uzm. Dr. Gamze Tüten, çalışan odaklı yönetim anlayışının sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırdığını belirterek, bu tür toplantıların belirli aralıklarla sürdürüleceğini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFF 2. Lig: Aliağa FK: 5 - Menemen FK: 0 Önceki Haber

TFF 2. Lig: Aliağa FK: 5 - Menemen FK: 0

Afyonkarahisarda Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber

Afyonkarahisarda Kıbrıs Gazisi son yolcu...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar