160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karacabeyde metruk binalara geçit yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacabeyde metruk binalara geçit yok
Abone ol
Karacabey’de Metruk Durumda Bulunan Eski Yapılar, Yasal Süreçlerin Tamamlanması Ile Beraber Sırasıyla Ortadan Kaldırılıyor.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde metruk durumda bulunan eski yapılar, yasal süreçlerin tamamlanması ile beraber sırasıyla ortadan kaldırılıyor. Canbalı Mahallesinde gerçekleşen son yıkımla ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 110 oldu.

Merkez ve kırsal ayırt etmeksizin gelen başvuruların ardından yıkımı gerçekleştirilen binalar ile ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 110 oldu. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle gerçekleştiği yıkımın son adresi Canbalı Mahallesi oldu. Merkez ve kırsal mahallelerde uzun zamandır devam eden yıkımları, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri titizlikle gerçekleştiriyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, terk edilmiş ve harabe halde bulunan metruk binaların güvenlik ve sağlık açısından risk taşıdığını ve ortadan kaldırma konusunda kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Yasal prosedürlerin tamamlanması ile yıkım işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyleyen Özkan, “Yıkımı gerçekleşen metruk binaların ardından kullanabildiğimiz alanların geçici de olsa otopark olarak kullanılması için çalışıyoruz. Bu da önemli bir ihtiyaca yanıt vermiş oluyor. Bu noktada çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran: Önceki Haber

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başa...

Erbaada trafik kazası: 6 yaralı Sonraki Haber

Erbaada trafik kazası: 6 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar