160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Karacaali Mahallesine 105 tonluk yangın su deposu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacaali Mahallesine 105 tonluk yangın su deposu
Abone ol
Manisa'nın Sarıgöl Ilçesine Bağlı Karacaali Mahallesi'nde, Mahalle Muhtarlığı Ve Hayırsever Vatandaşların Katkılarıyla Yangınlara Karşı Kullanılmak üzere 105 Ton Kapasiteli Su Deposu Yaptırıldı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Karacaali Mahallesi’nde, mahalle muhtarlığı ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yangınlara karşı kullanılmak üzere 105 ton kapasiteli su deposu yaptırıldı.

Mahalle meydanına yerleştirilen, 4,5 metre yüksekliğinde ve 5 metre genişliğindeki depo hizmete sunuldu. Karacaali Mahallesi Muhtarı Atilla Uygun yaptığı açıklamada, "Mahallemiz ormanlık alan içerisinde yer alıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin merhum belediye başkanı, seçimden yaklaşık üç ay önce yangınlara ilk müdahalede kullanılmak üzere mahallemize üç tonluk bir su tankı hediye etmişti. Biz de mahalle muhtarlığı ve hayırsever halkımızın desteğiyle 105 tonluk büyük bir yangın su deposu yaptırdık. Depoyu yapan usta hiçbir ücret talep etmedi. Sadece malzeme masrafımız 305 bin lira tuttu. Mahalle halkına destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Uygun, su deposunun hem mahallede hem de çevrede çıkabilecek yangınlara karşı ilk müdahale için hazır tutulduğunu belirterek, "Allah afet vermesin ama biz önlemimizi aldık" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu manzara yılın sadece 10 günü görülebiliyorÖnceki Haber

Bu manzara yılın sadece 10 günü görülebi...

Sarıgöl Ovasında üzüme can suyuSonraki Haber

Sarıgöl Ovasında üzüme can suyu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar