14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Karabükte 9 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu: 5 kişi hastaneye kaldırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karabükte 9 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu: 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Abone ol
Karabük’ün Soğuksu Mahallesi’nde 9 Katlı Bir Apartmanın Elektrik Panosunda çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı. Binada Mahsur Kalan Yaşlı Bir Kadın Itfaiye Ekipleri Tarafından Yangın Merdiveniyle Kurtarılırken, Dumandan Etkilenen 5 Kişi Ambulanslarla Karabük Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne Kaldırıldı.

Karabük’ün Soğuksu Mahallesi’nde 9 katlı bir apartmanın elektrik panosunda çıkan yangın paniğe yol açtı. Binada mahsur kalan yaşlı bir kadın itfaiye ekipleri tarafından yangın merdiveniyle kurtarılırken, dumandan etkilenen 5 kişi ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yangın, apartmanın zemin katındaki elektrik panosunda henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran duman nedeniyle apartman sakinleri zor anlar yaşarken, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibleri sevk edildi.

Karabük Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Binada mahsur kalan yaşlı bir kadın yangın merdiveniyle güvenli bir şekilde tahliye edilirken, dumandan etkilenen 5 kişi sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yangında can kaybı yaşanmazken, polis inceleme başlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde sahte alkol baskını: Piyasa değeri 1.3 milyon TL Önceki Haber

İzmirde sahte alkol baskını: Piyasa değe...

Karı-koca kazada hayatını kaybetti Sonraki Haber

Karı-koca kazada hayatını kaybetti

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar