03 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.3965
EURO34.8073
ALTIN2395.7

Karaağaç Kapalı Pazar Yeri iftar programıyla açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaağaç Kapalı Pazar Yeri iftar programıyla açıldı
Abone ol
UŞAK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPIMI TAMAMLANAN VE VATANDAŞLARIN KULLANIMINA HAZIR OLAN KARAAĞAÇ KAPALI PAZAR YERİ VE DÜĞÜN SALONU, DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMIYLA AÇILDI. PROGRAMDA KONUŞAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇAKIN DA VATANDAŞLARA YENİ MÜJDELER VERDİ.

Uşak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karaağaç Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonu, düzenlenen iftar programıyla hizmete açıldı. Programda Belediye Başkanı Mehmet Çakın da vatandaşlara yeni müjdeler verdi.


Yapımı bir süre önce Uşak Belediye ekiplerince başlanılan Karaağaç Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonu inşaatın tamamlanmasıyla kullanıma hazır hale geldi. Bugün düzenlenen iftar programıyla Pazar yeri ve düğün salonu açılışı gerçekleşti. İftar öncesinde açılışı gerçekleştirilen Pazar yerinde Belediye Başkanı Mehmet Çakın açıklamalarda bulundu. Başkan Çakın, söz verilen bütün projeler için gece gündüz personellerle birlikte çalıştıklarını belirterek AK Parti belediyesi olmanın imkanlarını da kente aktarabilmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Yeni projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Çakın, “6 Şubat’ta gerçekleşen depremde de hepimizin gördüğü gibi bir tane Toki binası yıkılmamıştı. Çok şükür devletimizin vatandaşını koruduğunu bir kez daha görmüş olduk. Burada da Karaağaç Mahallemizde 729 konutun temelini hep birlikte atmıştık. İnşallah çok kısa zaman içerisinde de burada konutlar hak sahiplerine teslim edilecek. Biz de her gün gelişen bu güzel mahallemize daha fazla hizmet edeceğiz” dedi.


Açıklamaların ardından kurdele kesimiyle açılan Pazar yerinde verilen iftar yemeği öncesinde Başkan Çakın vatandaşlarla sohbet etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
POYD üyeleri iftar programında biraraya geldiÖnceki Haber

POYD üyeleri iftar programında biraraya...

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz: “Yurt dışında itibar, içeride özgüven istiyorsak yanında duracağımız yer Cumhurbaşkanımız Erdoğandır”Sonraki Haber

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz: “Yur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar