160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kar sürprizi yaşanmıştı...Yarı yıl tatiliyle Uludağda pistler doldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kar sürprizi yaşanmıştı...Yarı yıl tatiliyle Uludağda pistler doldu
Abone ol
SON YILLARIN EN SICAK KIŞ MEVSİMİNİ GEÇİREN TÜRKİYE’DE BEKLENEN KAR YAĞIŞI DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN ULUDAĞ'DA BAŞLADI. YAKLAŞIK 16 SANMETREYİ GEÇEN KAR KALINLIĞINI DUYAN VATANDAŞLAR ULUDAĞ’A AKIN ETTİ.

Kış turizmininin önemli merkezlerinden Uludağ’da dün gece yaşanan kar sürprizinin ardından yüzler güldü. Sömestr tatili için zirveye gelenler kar yağışının ardından bugün pistlerde kayak ve kızak keyfi yaşadı. Yoğun kar yağışının Ocak ayı sonunda gelmesi bekleniyor.


Son yılların en sıcak kış mevsimini geçiren Türkiye’de Aralık ve Ocak aylarında kar ve yağmur yağışı beklenen düzeyde gerçekleşmedi.


Uzmanlar bu ay sonunda yoğun kar yağışı beklerken, dün gece Ege üzerinden gelen yağışlı hava dalgası Uludağ’ı beyaz örtüye bürüdü.


Otellerin yüzde 30 doluluk oranına ulaştığı zirvede hem sömestr tatilcileri hem de günübirlik ziyaretçiler kar yağışının ardından kayak ve kızak keyfini sürdü.


Kar yağışına sevinen vatandaşlar; “Uzun zamandır beklediğimiz kar yağışı biraz da olsa dün gece itibariyle yağdı. Her taraf beyaza büründü, hepimizi mutlu eden bir yağış oldu" diyerek kar yağışının devam etmesini temenni etti.


Meteoroloji Uludağ’da kar kalınlığının 16 santimetre olduğunu açıkladı

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Develi Belediyesporun konuğu FenerbahçeÖnceki Haber

Develi Belediyesporun konuğu Fenerbahçe

“Saç dökülmesinden varis yaralarına kadar pek çok sorunun çözümü: PRP”Sonraki Haber

“Saç dökülmesinden varis yaralarına kada...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar