160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaputa sıkışan yavru kedi kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaputa sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Abone ol
Kaputa Sıkışan Yavru Kedi Kurtarıldı

Bursa’da park halindeki bir aracın kaput bölümüne sıkışan yavru kedi, Yıldırım Belediyesi ekiplerince kurtarılarak tedavisi yapılmak üzere Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi’ne gönderildi.

Davutkadı Mahallesi Musababa Caddesi üzerinde park halindeki aracının motor kısmından ses geldiğini duyan duyarlı vatandaşlar, Yıldırım Belediyesi İletişim Merkezi’ne haber verdi. Aracın kaputunu açan ekipler, motor kısmına sıkışan kediyi kurtararak Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti. Yıldırım Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Barınma Merkezi’nde misafir edilen yavru kedinin tedavileri sürdüğü bilgisini veren Veteriner İşleri Müdürü Nedret Çekmecegil minik kedinin sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

Kaputa vur

Havaların soğuması ve yağışların artmasının, insanlar kadar hayvanlar için de yaşamlarının ağırlaştırdığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Kış aylarında sokak hayvanları barınacak sıcak bir nokta ararlar. Yağıştan ve soğuktan korunaklı olduğu için araçların motor kaputunun altına sığınabilirler. Özellikle sabahları araçlarınızı çalıştırmadan önce kaputa vurmak suretiyle ses yaparak hayvanların bulunduğu yerden çıkmasına yardımcı olabilirsiniz” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAÜNde sobadan zehirlenmelere karşı bilgilendirme çalışması Önceki Haber

GAÜNde sobadan zehirlenmelere karşı bilg...

Yıldırımda 131 konutluk Mimar Sinan Kentsel Dönüşümü tamamlandı Sonraki Haber

Yıldırımda 131 konutluk Mimar Sinan Kent...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar