27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Kamp malzemeleri arasından çok sayıda ruhsatsız tabanca bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamp malzemeleri arasından çok sayıda ruhsatsız tabanca bulundu
Abone ol
Konya'da Polis Ekipleri Silah Kaçakçılarına Yönelik Yaptığı çalışmalar çerçevesinde Otomobilin Bagajda Bulunan Kamp Malzemeleri Arasından 14 Adet Ruhsatsız Tabanca, Bu Tabancalar Ait 50 Adet Fişek Ele Geçirdi. Olayla Ilgili 2 şahıs Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Konya’da polis ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik yaptığı çalışmalarda, bir otomobilin bagajında bulunan kamp malzemeleri arasından 14 adet ruhsatsız tabanca, 50 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri yasa dışı silah temin eden ve ticaretini yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. KOM ekiplerince uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan bir araçta kamp malzemeleri arasına ve bagaj içine açılan gizli bölmeye zulalanmış vaziyette tabanca ve onlarca fişek ele geçirildi. Otomobildeki 2 şahıs, ön görüşmede polise şehir dışından kamptan döndüklerini, araçta kamp malzemelerinin bulunduğunu ifade ederken, şahısların beyan ve hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri araçta detaylı arama yaptı. Yapılan aramada bagaj kısmında yer alan olta takımı, çadır, mangal kömürü gibi kamp malzemelerinin arasında çok sayıda ruhsatsız tabanca ve fişek ele geçirilirken, devam eden aramalarda bagaj içine açılan boşlukta da çok sayıda tabanca ele geçirildi. Yapılan aramalarda toplam 14 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 50 adet fişek ele geçirilerek el konuldu. Olayla ilgili araçta bulunan 2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca "6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanuna" muhalefet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfada kamyonetin altında kalan bebek hayatını kaybettiÖnceki Haber

Şanlıurfada kamyonetin altında kalan beb...

Camili Mahallesi soğuk asfaltla buluştuSonraki Haber

Camili Mahallesi soğuk asfaltla buluştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar